Ποιοί είμαστε

Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας παιδιών & ενηλίκων

Μαρία Ρενταρή - Σταματάκου

Φυσικοθεραπεύτρια MSc, NDT

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Έξω επικονδυλίτιδα (tennis elbow)

Τι είναι η έξω επικονδυλιτιδα; Γιατί συναντάται στη διεθνή βιβλιογραφία ως «αγκώνας του τενίστα»; και με ποιον τρόπο η φυσικοθεραπεία βοηθάει;

Είναι συχνή πάθηση, με πόνο στον αγκώνα που αντανακλά στον πήχη και στον βραχίονα και γνωστή με τον αγγλικό όρο (νόσος των τενιστών), όμως εμφανίζεται και σε άτομα που δεν παίζουν τέννις. Η διάγνωση της παθήσεως είναι πολύ εύκολη με την ψηλάφηση την περιοχής και διάταση με αντίσταση από τον φυσικοθεραπευτή.

Εμφανίζεται σε άτομα που κάνουν επαναλαμβανόμενες κινήσεις του αντιβραχίου στην καθημερινότητά τους.

Η εμφάνιση των συμπτωμάτων απαιτεί την άμεση προσφυγή του ασθενούς σε ειδικό ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή, καθώς η νόσος δεν μπορεί να θεραπευτεί από μόνη της. Ο πόνος θα γίνεται εντονότερος, σε σημείο να εμποδίζει την εργασία, και η δυσκαμψία θα επιδεινώνεται.

Με ειδικά μηχανήματα μπορούμε να βοηθήσουμε σε μείωση του πόνου.

Aσθενείς μας με διάγνωση έξω επικονδυλιτιδας (tennis elbow) είδαν σημαντική βελτίωση απο την 6η κιόλας συνεδρία με την Νο1 Θεραπεία εκλογής, τον ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ (shockwave) της ελβετικής εταιρείας Storz! άμεσα και ανώδυνα επιστρέψαν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο προγραμμα αποκατάστασης!

Η τεχνολογία Shockwave προκαλώντας ακουστικά κύματα τοπικά στην περιοχή που πάσχει, δημιουργει μικροτραύματα και υπεραιμία που προωθούν τις φυσικές διεργασίες επούλωσης και λόγω αυτού Θετικά αποτελέσματα συναντώνται και μετα την ολοκλήρωση των θεραπειών!

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες, πληροφορίες ή να κλείσετε το ραντεβού σας 27350 22439 & 6987301466

appointment-icon

Κλείστε το ραντεβού σας!

Επιλέξτε την ημέρα που επιθυμείτε για το ραντεβού σας και επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή 09.00-21.00 κατόπιν ραντεβού

Υπηρεσίες


Παιδιατρική φυσικοθεραπεία


Ορθοπεδικές κακώσεις & παθήσεις


Αθλητικές κακώσεις


Νευρολογική Φυσικοθεραπεία


Αποκατάσταση Λεμφοιδήματος


Φυσικοθεραπεία Καρδιαγγειακών - Αναπνευστικών Παθήσεων


Εναλλακτικές Θεραπείες


Θεραπευτική Άσκηση


wcag-icon

Σμίκρυνση
Επαναφορά
Μεγέθυνση
Όξυνση αντιθέσεων