Ποιοί είμαστε

Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας παιδιών & ενηλίκων

Μαρία Ρενταρή - Σταματάκου

Φυσικοθεραπεύτρια MSc, NDT

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εναλλακτικές Θεραπείες

Στη Φυσιοδράση αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη ανθρώπων που δεν πάσχουν από κάτι που χρήζει αποκατάστασης, αλλά επιζητούν χαλάρωση από το στρες της καθημερινότητας, ευεξία και πνευματική ισορροπία που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του «ευ ζην» και της Υγείας!

Για το λόγο αυτό εντάξαμε στους χώρους μας ολοκληρωμένες θεραπείες μασάζ που απευθύνονται σε όλους! ….Μυοχαλαρωτικό - Λεμφικό - Κυτταρίτιδας - Αθλητικό - Deep Tissue -…. Πακέτα μάλαξης που απευθύνονται στον καθένα ξεχωριστά ανάλογα τις ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις του!

Ελάτε στη Φυσιοδράση εσείς ή προσφέρετε μια δωροκάρτα σε κάποιον αγαπημένο σας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών… Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για αγορά περισσότερων πακέτων!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΒΕΝΤΟΥΖΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Σας ενοχλεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα σας; Όσο κι αν προσπαθείτε δυσκολεύεστε να την αντιμετωπίσετε; Απευθυνθείτε σε εμάς και μέσα από ειδικό πακέτο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας απαλλαχτείτε! Στη Φυσιοδράση, έχουμε την λύση!

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
Η Ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη του άκρου ποδός.
Στο πέλμα μας υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις. Οι εξειδικευμένες πιέσεις που δέχεται ο θεραπευόμενος κατά τη διάρκεια της συνεδρίας προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε κάθε σημείο και ζωτικό όργανο του σώματος με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού και αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

appointment-icon

Κλείστε το ραντεβού σας!

Επιλέξτε την ημέρα που επιθυμείτε για το ραντεβού σας και επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή 09.00-21.00 κατόπιν ραντεβού
wcag-icon

Σμίκρυνση
Επαναφορά
Μεγέθυνση
Όξυνση αντιθέσεων